avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu vrea sa-mi dea actele masinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu vrea sa-mi dea actele masinii

Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un domn care o luase prin liesing...noi am preluat liesingul si in toate actele apar eu si in actele masinii ...dar masina eu nu am declarat-o la financiar ..masina nu apare decat la politie..bun eu am anulat aceea procura si automat masina este din nou a mea...eu vreau s=o radiez sa scap de ea..dar celui care i-am facut procura nu vrea sa-mi dea actele pe motiv ca el a dezmembrat masina si ca ce rost are s-o mai radiez....ce pot face??eu tind sa cred ca el inca se foloseste de masina si nu a dezmembrat-o asa cum zice ....eu vreau mai mult so scot dse pe numele meu sa nu am prob cu impozitul mai tarziu si este ciudat totusi ca nu apar la financiar cuea si nici acs de 3 ani de zile de cand am cump nu mi-a venit nimik sa platesc....ce pot face???azi mi-a spus clar la tel chiar daca am anulat aceea procura si practic trb sa-mi dea actele si masina inapoi el nu o va face si nici nu am ce sa-i fac...chiar nu-l pot obliga cu nimik???chiar daca ii fac plangere la politie???va rog dati-mi sfat eu nu ma pricep deloc mai ales la acte pnt masini!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 19:57, 7 August 2011
Puteti clarifica situatia fie la Politie , fie in proces.
Consecintele procurii ? nu le stim , dar, pe una din cele doua cai descrise mai sus , veti reusi sa aflati si incadrati actele/faptele acelui individ.
Stimata d-na , opinia d-lui emil6702 este o ipoteza de lucru pentru politie in masura in care individul , dupa anularea de catre dvs. a procurii, o instraina.
In conditiile in care acesta a incheiat un act pe timpul mandatarii sale, e altceva.
Ipotezele sunt multe ,dar , trebuie sa clarificati:
care este situatia juridica actuala a autoturismului.
situatia actuala?
masina si actele sunt la el...de vandut stiu ca nu a vandut-o pnt ca ar fi avut nevoie totusi de mn pnr ca masina nu a fost bagata la financiar ...
din spusele lui masina a fost lovita in urma cu cateva luni mai exact prin martie-aprilie asa sustine el..dar cand i-am zis ca am anulat procura mi-a spus ca a dezmembrato,el avand firma de dezmembrari auto,acum eu stiu ce sa mai cred???
daca a dezmembrat-o nu stiu dc ii este asa greu sa-mi dea actele??
in leg cu banii...nu am ce bani sa recuperez ...masina am primit-o cadou
Sa stabilim clar.
In actele masinii , cine este proprietar?
eu

Alte discuții în legătură

Recuperare masina iana_adriana iana_adriana buna ziua..am nevoie disperata de un sfat in leg cu o masina...acum 3 ani am primit cadou o masina de la individul cu care eram la vremea respectiva...masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)