avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

La servici s-a facut testarea alcoolemiei cu un alcooltest neomologat(cumparat de la un magazin oarecare).La cativa muncitori testarea a fost pozitiva.Se poate desface contractul colectiv de munca a muncitorilor testati pozitiv pe baza acestei testari(nu s-au facut recoltari de sange).
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:07, 7 August 2011
Daca in RI este prevazuta procedura executata, salariatii avand cunostinta de asemenea testari, se poate trece la aplicarea raspunderii disciplinare.
Daca salariati contesta ar fi normal ca pe propria cheltuiala sa ceara si proba cu sange, daca rezultatul este negativ angajatorul sa deconteze cheltuielile. Dar sunt sigur ca salariatii nu se vor inghesui sa ceara proba cu sange.
Si banuiesc ca faceti referire la desfacerea contractului individual de munca , nu la cel colectiv. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)
La control cu etilotest, prin sondaj, dimineața, înainte de ... doinadavidescu doinadavidescu La control cu etilotest, prin sondaj, dimineața, înainte de intrarea la serviciu, aparatul arată valoarea 0,3. Persoana este pusă să semneze pe bonul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)