avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sa fac ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac ?

sotia e plecata de acasa de aprox 2 luni de zile eu am ramas cu copilul in locuinta timp in car e am mai cb cu ea cind vroia ea sa imi raspunda la telefon ieri mi _-a cerut sa las copilul la ea fara sa doresca sa i,-mi sica adresa unde sta iar azi copilul are telefonul inchis iar ea nu ras[unde la telefon ea zice ca a inaintat divortul acum 2 luni
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:06, 7 August 2011
Verificati pe www.noulportal.just.ro la judecatoria de la domiciliul conjugal daca a fost deschis un proces in care sunteti parte.

Nu sunteti obligat sa ii predati copilul atata timp cat nu exista o hotarare de acordare a custodiei.
Da,faceti aceasta verificare deoarece pana sa primiti citatie mai poate dura...
Daca a deschis proces puteti solicita incredintarea minorului.
Probabil ca are un concubin si deocamdata copilul o incurca.
Incercati sa profitati de acest moment daca va iubiti copilul si va puteti ocupa de el.
E posibil sa aveti noroc mai ales daca va angajati si avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea custodiei minorului de catre tata catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei ... (vezi toată discuția)
Recuperare minor gritosu gritosu Buna ziua Sunt despartita in fapt cu sotul meu, avem doi copii minori (3 ani respectiv 1 an), actele de divort acum se pregatesc pt a se depune. Problema este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! - autoritate părintească copil din concubinaj Antinia2014 Antinia2014 Am și eu o întrebare în ceea ce privește custodia unui copil minor în situația în care părinții sunt necăsătoriți. Eu și fostul concubin ca să ii ... (vezi toată discuția)