avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare bani dupa operatie la inima
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare bani dupa operatie la inima

am un coleg care s a operat recent la inima , in sensul ca i-au fost introduse doua stenturi. a fost dus de urgenta la spital in miez de noapte, iar de acolo a fost transferat la o clinica privata unde i s-a facut aceasta interventie. dupa asta i s-au cerut si achitat 4500 euro care au fost achitati. Omul lucreaza la o fabrica a statului,capital 100 %. Este asigurat medical. CASA de sanatate refuza sa-i returneze banii. CE SE POATE FACE ? Acum recent stiu de la tv ca unui pacient i s-au returnat banii in urma unei sentinte ramase definitiva dupa o exact asemenea interventie. culmea tot din brasov iar sentinta parca a fost data de o instanta din tg. mures.dar procesele au durat 3 ani. Cum se poate afla si folosi o asemenea sentinta pt. scurtarea timpului de returnare a banilor?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:33, 7 August 2011
Din pacate in legislatia romaneasca nu se aplica precedentul.

Spitalul privat unde a fost operat avea un contract cu CNAS?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut dat prin cont bancar gigelas gigelas Buna ziua, In 2007,am imprumutat cuiva o suma considerabila,pentru achizitionarea unor stenturi ce i-au fost implantate,astfel incat i-am salvat viata ... (vezi toată discuția)
Termen recurs - pierdut din vina avocatului gigelas gigelas Buna ziua, Un avocat ales,a depus o cerere de interventie in nume propriu,pentru persoana X, care trebuia sa isi recupereze o suma de bani de la una dintre ... (vezi toată discuția)
Drepturile asiguratilor cnas cccc_hd cccc_hd Situatia: mama mea (pensionara si contributoare CNAS) a fost internata intr-un spital municipal si, desi starea de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament, ... (vezi toată discuția)