avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratia de asociat/administrator/cenzor/auditor ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratia de asociat/administrator/cenzor/auditor financiar se poate da doar la avocat

am inteles ca doar specimenul de semnatura se da la notar, in rest declaratia de asociat se da sau la avocat sau la notar.
Atat specimenul cat si declaratiile pe care le-ati mentionat se pot da si la registrul comertului in fata directorului - specimenul-gratuit, iar declaratiile in cadrul biroului de asistenta juridica pentru suma de 15 lei.
Daca doriti ca implicarea dvs. sa fie minima in procesul de infiintare a firmei, atunci da, puteti da doar specimenul de semnatura la notar, restul actelor putand fi intocmite de avocat.
multumesc pentru raspuns , nu am mai avut caz si va intreb : ORC intocmeste declaratii asociat fondator si pentru cetateni straini,mentionez ca interpret ales va fi unul din asociati cu cetatenie dubla romana si maghiara , adevarul este ca la notar sunt mai mari tarifele, stiti cumva?
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
ovidiu7676, utilizator
In situatia ca sunt asociati cetateni straini declaratiile si specimenul se vor da la notar . Suplimentar vor da o declaratie ca nu au fapte inscrise in cazierul fiscal.
sad a scris:

In situatia ca sunt asociati cetateni straini declaratiile si specimenul se vor da la notar . Suplimentar vor da o declaratie ca nu au fapte inscrise in cazierul fiscal.

da, multumesc!

am sunat la ORC si mi s a spus ca datorita faptului ca trebuie sa declare in fata unui LEGIUITOR ca nu are obligatii neplatite catre Statul Roman e recomandabil sa dea si declaratiile privind calitatea de ASOCIAT FONDATOR.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere sau cazier judiciar? georgelgica georgelgica La registrul comertului se depune declaratia sau cazierul judiciar? (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat turc malika malika As vrea sa stiu daca actele pe care le va intocmi vitorul asociat/admin. turc in fata notarului din Turcia trebuie apostilate acolo sau este suficienta ... (vezi toată discuția)
Firma in romania cetatean strain anto_riana anto_riana Buna ziua.vreau sa siu ce trebuie sa faca un cetatean italian ca sa poata deschida o firma in romania si ce acte are nevoie. va multumesc (vezi toată discuția)