avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cursuri de calificare \"la distanta\"
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cursuri de calificare "la distanta"

Buna seara! Ma intereseaza foarte mult meseria de design interior si visul meu e sa am o firma ,care se ocupa cu asta. M-am gindit sa fac cursul de design interior de la Eurocor,dar nu stiu,daca cu diploma sau certificatul pe care dau ei pot face o forma sau ,daca nu,atunci pot sa ma angajez undeva in domeniul acesta.Ei zic,ca sint recunoscute diplomele lor,dar... Daca cineva poate sa-mi dea un raspuns ar fi bine. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:16, 7 August 2011
Certificatul lor trebuie sa aiba avizul M. Mincii pt a putea profesa. Solicitati-le in scris sa va dovedeasca faptul ca aceste cursuri sunt atestate de minister.
Dupa ce ai parcurs toate temele cu bine si treci de testarea finala,iti elibereaza un certificat de absolvire Eurocor,care nu prea are valoare,abia daca mai faci cursul organizat de ei face to face in clasa si sustii o examinare cu o comisie de la Min.Muncii,primesti certificat recunoscut de Min. Muncii ,in care iti specifica ca ai obtinut calificarea in ...si acesta este recunoscut in fapt pe piata muncii si pe baza lui te poti inregistra ca PFA.Dar despre acest "mic amanunt"nu prea vorbesc clar din start si te fac sa intelegi ca acel certificat de absolvire dat de ei este totul.Inainte de a va inscrie va recomand sa va interesati direct la ei,adresandu-le intrebari lamuritoare.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind acreditarea cursurilor online Blu37 Blu37 Am accesat site-ul cnfap.ro si m-am documentat despre acreditarea cursurilor pentru adulti (perfectionare, calificare, etc) in stilul formal, adica la clasa. ... (vezi toată discuția)
Somaj persoana cu handicap auracata auracata buna ziua.am un baiat in virsta de 21 ani cu handicap.a terminat in iulie scoala de arte si meserii . cei de la scoala mi-au spus ca il pot inscrie la somaj.am ... (vezi toată discuția)