avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua, am o luna intre doua contracte de munca. as dori sa stiu daca voi putea primi indemnizatia de crestere a copililului, datile sunt 30. 06.2001 la vechiul contract si 01. 08.2011 la noul contract. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:06, 8 August 2011
Din cele 12 anterioare nastere copilului, o luna intreaga in care nu ati realizat venituri va ridica dreptul de a beneficia de indemnizatie CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani Bora Irina Bora Irina concediul pentru cresterea copililui pana la 2 ani - acte necesare (vezi toată discuția)
Angajata vrea sa ramana insarcinata - intrerupere de 2-3 luni Loredana_84 Loredana_84 Avem o angajata care doreste incetarea raportului de munca. Doreste sa ramana insarcinata (inca nu e) si estimeaza ca va avea o intrerupere de vreo 2-3 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani AnaGreaban AnaGreaban Buna ziua, As dori sa stiu daca pot beneficia de concediu si indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, avand in vedere ca m-am angajat la data de ... (vezi toată discuția)