avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor de inmormantare

azi am aflat ca murit tata si ca e la morga sa ma duc sa-l iau dar nu am bani nici situatie materiala nici dansul nu a mai fost angajat nici el nu are bunuri materiale nimic si nici pensie unde as putea sa solicit un ajutor pt d-zeu e un om care trebuie inmormantat ce sa ma fac va rog.#-o
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:40, 8 August 2011
1. Daca nu are cine sa va ajute atunci apelati la Primaria de care a apartinut tatal dvs. cu domiciliul, singura care va poate ajuta.
2. Sau poate apelati la fosti prieteni de-ai tatalui dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in privinta unui divort marybon marybon Buna ziua Sunt noua pe acest forum si am intrat pentru ca am o mare nelamurire in privinta unui divort si anume a prietenului meu D-nul de care vorbesc a ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem recupera drepturile asupra casei si pamanturilor? Dragoi Simona Dragoi Simona Am si eu o problema ca si multi altii si daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...parintii sotului meu sunt divortati de pe vremea cand toti ... (vezi toată discuția)