avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Circulatie in UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Circulatie in UE

am asa o intrebare, sint cetatean R.Moldova si cetatean Roman. am obtinut cetatenia romana cu 8 luni in urma .Pe timpul cind inca nu eram cetatean Roman in anul 2005 am avut dosar penal in Germania am fost judecat, am ispasit pedeapsa de 1an si 9 luni dupa care am fost deportat in R.Moldova. Spuneti varog acuma dupa ce am redobindit cetatenia Romana pot circula prin statele membre ale UE sau o sa am problema la frontiera. Va mulumesc...
daca va legitimati cu CI Romanesc si nu amintiti de cetatenia Moldoveneasca, nu cred ca o sa intampinati probleme, in plus cred ca s-a prescris perioada de interdictie de a mai circula in UE, care era ca masura pe langa pedeapsa ispasita.
eu deja mam legitimat cu acte romanesti am acte de stare civila si pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana andreiterntii andreiterntii Sînt cetătean al R.Moldova, am așa o întrebare? cu 4 ani în urma am fost judecat pe dosar penal pentru furt în Germania, ca reclamanți au fost ... (vezi toată discuția)
Interdictie in norvegia kpas2005 kpas2005 am interdictie de a intra in norvegia .pot calatorii in celelalte tari schengen/eu ,fara nici o problema? (vezi toată discuția)
Pasaport expirat la intrarea in tara rednet rednet Buna ziua! As dori sa intreb pe cine imi poate raspunde la urmatoarea situatie: vrem sa iesim din tara (pt vreo 3 sapt) in scop turistic cu cei 2 copii al ... (vezi toată discuția)