avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conciliere firma inexistenta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conciliere firma inexistenta

Ce pot face pt.recuperarea unei sume de bani daca am chemat la conciliere o SC despre care am aflat ulterior ca nu mai exista de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 11:39, 20 August 2008
Incheiati un p-v in lipsa si dupa 30 de zile introduceti actiunea.
Depinde cam ce doriti. Stiti foarte bine ca nu mai recuperati banii. Daca vreti sa treceti banii la pierderi va trebui sa formulati totusi o actiune cu tot ce impica aceasta.
Ideea e: nu trebuie sa depun la dosar dovada ca respectiva SC a primit invitatia la conciliere?
Trimiteti scrisoare recomandata cu comfirmare de primire si probabil o sa scrie pe A.R. lipsa domiciliu. Atunci procedura este respectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie de la o societate comerciala Adrian Petre Adrian Petre Reprezint o agentie imobiliara care a intermediat inchirierea unui imobil intre o societate comerciala si o persoana fizica. Intre agentie si societatea care ... (vezi toată discuția)
Lipsa conciliere directa. Monica H. Monica H. speta> Am un debitor pe care nu-l pot convoca la conciliere directa (se intorc plicurile cu \"expirat termen de pastrare\") deci cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Problema in a da in judecata banca boeriub boeriub Buna seara, am o problema pe care sper sa o putem rezolva aici. O firma ia un credit de la o banca si achita ratele fara probleme pana la un anumit moment cand ... (vezi toată discuția)