Sunt una din multii bugetari care pe linga taierile de salariu am avut si multiple probleme personale si nu mai reusesc sa platesc ratele.Am fost preluata de firme de recuperare, unde am platit si acolo rate, dar pentru ca nu le-am putut plati consecutiv au crescut dobinzile ingrozitor. Am acceptat poprire pe salariu de la CAR de cca 80% din salariu, mie si fetitei ramanindu-ne doar 150 roni pe luna din salariul meu.Vreau sa stiu care mai sunt ultimele legi aparute privin recuperarea datoriilor.Mentionez ca nu sunt propritara de bunuri.As vrea sa pot plati cumva esalonat.
In ce baza va sunt poprite veniturile salariale in proportie de 80%??? Este ilegal si abuziv. Poprirea se instituie pe 30% din partea unui singur creditor si 50% din partea mai multora.
Intradevar,prevederile legale in vigoare permit instituirea popririi in proportiile maxime precizate de dumneavoastra;atentie insa la mesajul transmis de autoarea
mesajului"Am acceptat poprire pe salariu de la CAR de cca 80% din salariu"!
Avand in vedere acceptul debitorului,este perfect legal.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire salar
MihaiCL
Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare.
Am 2 credite de la doua CAR uri diferite, am un credit de la o banca, si am o datorie ... (vezi toată discuția)
Firmele de recuperare
oszi
am avut un credit la banca si ultimele 11 rate nu le-am mai platit.dupa un an mi-a venit o instiintare din partea bancii prin care ma anunta ca au incheiat un ... (vezi toată discuția)