avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... deconectare nesolicitata
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

deconectare nesolicitata

Buna ziua
Am observat de ieri, 8 august 2011, ca sunt deconectata de pe contul meu la intervale de aprox. 10-15 min.
Va rog o verificare.

Cus tima,
Dana P.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:38, 9 August 2011
pe mine m-a delogat si nu mai memoreaza utilizatorul si parola si trebuie sa ma loghez de fiecare data. mi se intampla pe doua calculatoare, retele de internet diferite.
tot de ieri :(
Buna ziua. A fost o problema tehnica pentru care noi ne facem vinovati. Acum ar trebui sa se fi remediat. Multumesc si scuze de intamplare.
s-a remediat, multumesc
Buna va spun si eu!
Am revenit in fata calculatorului si ......sunt logata!
Multumesc pentru promptitudine.

Cu stima,
Dana P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont compromis? Cloudy Cloudy Nu stiu daca i s-a mai intamplat cuiva, dar am avut marea surprindere sa observ activitate necunoscuta pe contul meu, luni dimineata (7 noiembrie), in jurul ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? Aceasta este intrebarea. Cu alte cuvinte, printr-o expertiza informatica nu se ... (vezi toată discuția)