avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cont compromis?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cont compromis?

Nu stiu daca i s-a mai intamplat cuiva, dar am avut marea surprindere sa observ activitate necunoscuta pe contul meu, luni dimineata (7 noiembrie), in jurul orei 6:00.
Calculatorul meu la acea ora era stins si nimeni nu are acces la acest cont sa imi fi putut juca o farsa.
Aparent, am aplaudat in nestire si am recomandat in nestire, timp de o ora, activitate in urma careia se pare ca mi-a adus inapoi o gramada de aplauze in cel mai onest caz, nemeritate :))
Cum am observat problema mi-am schimbat parola. Dar intrebarea ramane: ce s-a intamplat de fapt?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 23:11, 11 Februarie 2012
Buna dimineata,

Explicatia nu stiu care ar putea fi. Posibil sa nu va fi delogat de pe contul deschis aici, daca altcineva v-a deschis calculatorul intre timp, s-a deschis si pagina Dvs de pe avocatnet. De un lucru sunt insa sigura. In momentul in care v-am acordat eu aplauze erati sigur on-line. Era trecut de ora 6. In aceeasi noapte, dar pe la ora 1 tot on-line erati, am observat aceasta deoarece erau putini utilizatori, iar eu urmaream activitatea de pe forum.
Corect, am fost online pana pe la 5 pentru ca aveam un tab dechis cu avocatnet si calculatorul a fost aprins pana la acea ora.
Credeti-ma, nu este un alt calculator pe care sa ma fi logat, din acest motiv am intrebat ce s-a intamplat.
Astept ceva lamuriri daca pot exista.
Buna ziua,

Situatii ca aceea prin care ati trecut dumneavoastra explica in mare masura de ce sfatuim mereu oamenii sa-si pastreze pentru ei datele de acces in contul de utilizator. Si asta e valabil pentru orice site.

Pe mine m-ar interesa sa stiu daca dupa momentul la care v-ati schimbat parola, s-a mai repetat intamplarea.

Multumesc.
Nu, intr-adevar, nu s-a mai intamplat nimic suspect de cand am schimbat parola. Pe care o tot uit si mereu solicit alta si tot asa. Aparent ma tine ocupata treaba asta.

Legat de situatia de atunci, motivul pentru care am fost ingrjijorata a fost urmatorul: pe contul de pe AvocatNet nu m-am logat decat de la 2 calculatoare: un desktop si un laptop. In dimineata cu pricina, ambele erau stinse si de asemnea, ambele la mine in casa, unde nimeni nu mai era activ.

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.
Buna seara,

In baza noastra de date, parolele atasate conturilor sunt pastrate intr-o forma criptata, astfel incat sa nu poata fi folosite / preluate de nimeni altcineva in afara posesorului contului. De aceea exista doar posibilitatea emiterii unei parole noi, nu si cea a recuperarii parolei.

O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare nesolicitata juridic dana juridic dana Buna ziua Am observat de ieri, 8 august 2011, ca sunt deconectata de pe contul meu la intervale de aprox. 10-15 min. Va rog o verificare. Cus tima, Dana ... (vezi toată discuția)
De ce se posteaza de pe contul meu loredana27 loredana27 de ce pe contul meu si cum a reusit cineva sa puna o intrebare in numele meu? va rog sa fitimai strictiin ceea ce priveste acest siteu..va multumesc. (vezi toată discuția)
Probleme logare swamerra swamerra Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)