In apartamentul mamei locuiam la un moment dat 9 persoane.Acum locuiesc 3 persoane permanent si inca 2...doar 4 zile pe luna....Vecinii, care nu-si vad de treaba lor ne vad in vizita la mama in fiecare zi pe noi, copiii ei...si astfel au impresia ca ar trebui sa avem trecute 9 persoane la intretinere....noi am trecut 5 persoane....pentru zilele alea in care se mai nimereste sa fie 5 persoane...Vreau sa stiu exact de la cate zile in care locuieste o persoana in apartament trebuie trecuta la intretinere....ca ma gandesc ca daca imi vin rudele in vizita din alta localitate si le tin 2-3 zile nu trebuie sa le trec la asociatie...
Va multumesc anticipat
la gaz am contoar separat...electricitatea la fel....si gunoiul v-am spus parerea mea...daca va referiti la lumina de pe casa scarii....nu imi lumineaza numarul de persoane ci suprafata...care se imparte la numarul de apartamente...de asta am zis ca ar fi mai corect sa platim pe suprafata utila,,,D-voastra mi-ati spus cum e legal...dar...legal in Romania nu e intotdeauna corect....sau nici macar logic...
Exista o lege care reglementeaza aceste repartizari de cheltuieli.
Este vorba de HG 1588/2007 cu Normele de aplicare a legii 230/2007.
Pana se vor schimba criteriile, administratorul asociatiei trebuie sa aplice legea, deci nu avem ce discuta interpretand pe cine lumineaza becul sau cat gunoi facem noi si cat vecinul, adica ce am putea vedea pe vizor.... Sa nu ducem lucrurile in derizoriu!
Nici nu conteaza cum considerati dv. ca este corect, daca in asociatia dv. se aplica legea.
Si dv. doriti poate in alte ocazii sa fiti ocrotit de lege, v-ati dori sa fie aplicata legea, deci la lege facem intotdeauna referinta si chemare.
Intretinere la bloc
bellla
buna ziua am un ap de 5 cam in bucuresti, in care nu locuieste nimeni as dori sa/mi spuneti care sunt cheltuielile pe care eu trebuie sa le platesc. deoarece ... (vezi toată discuția)