avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce lege reglementeaza dreptul de a filma sau a fi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce lege reglementeaza dreptul de a filma sau a fi filmat?

Proprietarul unuei locuinte are dreptul de a filma cu camera activitatea ce se desfasoara in sediul Asociatiei de locatari? Desi presedintele de Asociatie i-a cerut sa nu filmeze, acesta pretinde ca are dreptul sa filmeze fiind proprietarul unui apartament ce apartine Asociatiei respective.
Exista o delimitare intre persoana fizica (proprietarul) si persoana juridica (Asociatia de locatari) in acest caz de filmare fortata?
Ce lege reglementeaza aceste fapte?

multumesc pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: Racu Ghita , utilizator 14:22, 9 Ianuarie 2025
Discutati, aprobati/respingeti acest lucru in AG a proprietarilor.
Chiar daca unul dintre proprietari vrea sa mearga pe pereti (doar este proprietar, ce naiba?) asta nu inseamna ca trebuie sa i se permita!
Pana la AG, nu-i permiteti nimic, doar daca montati o asemenea camera ci IP si in ap. sau - asa trebuie sa hotarati in AG...
Mare este gradina TA Doamne!
Este vorba de a filma evenimente care poate sa constituie probe sau felul cum se fac unele lucrari , daca presedintele nu are nimic de ascuns cum se desfasoara activitatea lasa-l pe om sa-si faca damblaua .
Da, dupa care, la montaj, il dezbraca si-l pune sa danseze rumba, postand filmuletul pe youtube.
Fiti seriosi cu acest "daca n-are ce ascunde"! Una e sa montezi camere video pentru supraevegherea intrarilor in bloc si altceva sa vina unul sa te filmeze, ca asa i se nazare lui.
La asa ceva merita sa ramana fara camera!

Cred ca tine de competenta politistului de proximitate!
Incercati o intrebare la el.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
elga50, moderator
Credeti ca televiziunile cand filmeaza evenimente la bloc au acceptul tuturor locatarilor ?
Ca președinte de asociație de proprietari pot filma în sediul asociației o persoană fizică care solicită să verifice acte?. Vă mulțumesc din suflet pentru sprijin.

BEN46 a scris:

Este vorba de a filma evenimente care poate sa constituie probe sau felul cum se fac unele lucrari , daca presedintele nu are nimic de ascuns cum se desfasoara activitatea lasa-l pe om sa-si faca damblaua .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dinozaurii vechi din asociatie unitescu unitescu Buna ziua, Suntem un bloc mic, o scara cu 44 apartamente. Am 37 de ani si in urma cu un an si jumatate am fost ales democratic presedinte al asociatiei. In ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-un condominiu format din 2 loturi teren distincte ... A.D.A. A.D.A. Locuiesc intr-un condominiu format din 2 loturi teren distincte cadastral pe care se afla câte un bloc pe fiecare parcele(fiecare teren este sub regula ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata la izolarea blocului OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, am o mica problema, sper sa ma ajutati dumneavostra in acest sens. Blocul in care locuiesc a fost izolat termic (izolatie cu polistiren) pe partile ... (vezi toată discuția)