Salutare !
Am fost oprit de catre un echipaj al Politiei Rutiere pe raza jud. Prahova pentru depasirea vitezei legale in afara localitatii .
Agentul mi-a intocmit un proces verbal cu sanctiunea respectiva pe care l-am semnat, deoarece am recunoscut ce am facut si asta e, gresesti ... platesti.:">
Problema este ca agentul a gresit in PV suma care o aveam de platit si a ingrosat cu pixul peste suma gresit scrisa pe cea corecta .
Am fost la Circa Financiara sa platesc amenda si nu au vrut sa primeasca PV , pe motiv ca este modificata suma si nu are nici o stampila care sa ateste modificarea in PV .
Am fost la Politie si mi-au spus ca pe chestia asta pot sa anulez amenda si punctele de penalizare printr-o plangere facuta la Judecatorie .
Eu am domiciliul in Bucuresti si PV a fost facut in jud.Prahova , unde trebuie sa ma duc sa fac aceasta plangere , la Ploiesti sau in Bucuresti ? La Politie sau la Judecatorie ?
Si cam ce inseamna acesata plangere ? E bataie mare de cap , dureaza mult , se rezolva prin aceasta metoda ?
Multumesc anticipat!
Anulare pv
Bobo66
Mi s-a retinut permisul de conducere pt depasire pe linie continua. Agentul a venit cu pv completat si la rubrica obiectiuni unde trebuia sa scriu eu.
Este ... (vezi toată discuția)