avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inspectorii de stat de la :Inspectia Muncii Bucuresti. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inspectorii de stat de la :Inspectia Muncii Bucuresti. Apara si acepta fals dupa fals

: Patronul la care am lucrat ,,Comite fals dupa fals,, Inspectia Mincii Bucuresti- il apara
In urma uei reclamatii facute de mine catre:Inspectia munciiBucuresti, pentru un contract de munca fals+neacordarea drepturilor salariale pentru 2 luni+ neplata concediului de odihna. Inspectorii de la Inspectia Muncii Bucuresti Imi comunica. : Contractul de munca este semnat la Rubrica angajat si cu mentiunea ca eu am promit un exemplar.Totul un fals eu nu am semnat niciodata Contractul de Munca.Tot in raspuns mi se comunica faptul :Contractul de munca a incetat conform --ART.155,LIT.B--Acordul Partilor. Eu habar nu am avut ca mi sa desfacut contractul de munca.Nu am fost instiintata niciodata. Habar nu am ce contine acest document. --Acordul partilor ? Insemnind si acordul meu ? Sau poate ???
De unde obtin aceste documente false semnate numai de patron. Inspectia muncii refuza a-mi elibera O copie dupa Contractul de munca-Patronul refuza ( Stiind ca este fals ) inspectia Muncii refuza sa-mi elibereze o copie a desfacerii contractului de munca-- Patronul refuza stiind ca si acesta este un fals.
Carei institutii a statului Roman sa ma mai adresez ? Nu pot sa cred??? Daca va arat raspunsul Inspectiei Muncii in totalitate va ingroziti. Sa vedeti cum se mint singuri in acelasi raspuns.....Daca fac plingere penala imi este teama ca vor disparea toate aceste documente. In tara dezastru toti sunt coruptii.
Dati un sfat
Cu multumiri anticipate

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:07, 9 August 2011
1. Luati legatura cu un avocat sa va ajute, singura nu puteti.
2. Intrati pe "Consultanti" si cautati un avocat pe dreptul muncii, din Bucuresti.
3. Il dati in judecata pe angajator la Tribunalul municipiului Bucuresti. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
4. Onorariul avocatului il recuperati de la angajator in cadrul cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)
Mi s-a incetat cim si mi s-au modificat clauzele contractuale fara sa stiu! ce pot face? dorudoru dorudoru Am fost anuntata de Inspectia muncii Bucuresti cum ca: din data de 15.05.2011 Mi sa desfacut contractul de munca cu : Art.55 lit. B - din codul muncii. Fara ... (vezi toată discuția)
Mi s-a desfăcut contractul de muncă în timpul concediului medical. ce pot face? Dadyyady Dadyyady buna seara.am lucrat la firma din iasi.m-am imbolnavit,mi s-a emis concediu medical.in perioada de concediu medical aflu cu stupoare ca mi s-a desfacut ... (vezi toată discuția)