vad ca acesti procurori ca sa scape de dosare dau nup si niste explicatii de te intrebi ce pile au avut sa se bage la buget ,cum adica la o plangere in care se emit chitante de 2 ori aceeasi chitanta bani incasati de administrator de 2 ori pt aceeasi luna ,eu platind chitantele dublate de buna credinta procuroarea scrie "este posibil "auziti ce exprimare incerta pai lucreaza cu certitudini parchetul sau de ce facem plangere sa ne zica dna ca este posibil sau sa cerceteze ?-ca pe chitanta sa fie inscrisa in mod eronat auziti din nou pai de ce nu verifica procuroarea?-incasarea de 2 ori si de aici rezulta ca administratorul si presedintele care semneaza furturile administratorului nu au avut intentia de a insela persoana vatamata si da nup.Adica procuroarea ii scuza pe hoti ca din greseala au incasat intretinerea de 2 ori pt aceeasi luna (cum a cercetat ea fapta?de unde a dedus ea asa ceva?)si din moment ce ei n au venit sa zica ca au gresit ca si cum unu fura un lant si isi cere scuze ce cod penal e asta ?nu se mai incrimineaza fapta pt ca scrie procuroarea ca este posibil ca din greseala sa fi furat niste banI? spuneti si voi stimati avocati voi face o plangere ,de ce mi a fost respinsa cererea de urmarirre penala ,in ce sa incadrez fapta administratorului si presedintelui care e complice si contrasemneaza furtul?pe presedinte il scuza ca el nu incaseaza banii adica nu ii ia in mana fizic caci el contrasemneaza furtul si inselaciunea .,La ce sa incadrez fapta presedintelui care semneaza ca este ok ca administratorul sa incaseze de 2 ori aceeasi luna? ce probe sa ma iaduc inafara de chitante ,la inselaciune??? si la inselaciune daca iti recuperezi paguba se pedepseste fapta.De ce nu pedepseste aceasta procuroare fapta prin inceperea urmariri penale?nu ma intereseaza paguba neaparat ci sa se pedepseasca fapta,la ce l incadrez pe presedinte contrasemnatar ?mentionez ca contabila este mana in mana cu ei???????
Incercati in civil, cu o actiune in pretentii, pe care o veti depune la judecatoria din raza sectorului de domiciliu, pentru "plata nedatorata", unde veti mentiona clar ca aceasta plata s-a facut de doua ori pentru aceeasi suma si solicitati restituirea sumei de bani. Atasati toate inscrisurile de care intelegeti sa va folositi si veti avea castig de cauza fara nicio problema. Nu va mai ganditi ca sunt "pusi" pe dumneavoastra sa va insele, ca poate chiar nu a existat intentie, dar daca nu vor sa inteleaga sa va restituie banii si sa anuleze o chitanta, atunci actionati in instanta, asa cum am mentionat mai sus. Procurorul niciodata nu va dispune trimiterea in judecata pentru un lucru asa de marunt, mai ales daca e vorba e o singura luna si o suma de bani infima. Aveti grija la vehementa cu care va veti exprima in fata instantei de judecata, sa nu primiti dumneavoastra amenda. Cu stima.
va multumesc pt intentii dar nu ati citit cu atentie ce am zis NU ma intereseaza nicio pretentie de bani eu vreau sa fie pedepsita fapta nu exista ca au gresit dragii de ei caci nu si si au rectificat greseala imediat dar nu exista sa furi si sa zici ca poate n au avut intentie ,as dori opinia unui avocat in ce fapta penala sa incadrez presedintele si ce alte dovezi sa aduc ,nu ma intereseaza defat sa fie pedepsiti nu baniicaci oricum nu se restituie
In penal orice solutie se da pe probe .
Necunoscand actele si lucrarile dosarului este greu de emis o parere despre solutia data de procuror.
Nu se poate discuta o solutie din punct de vedere etimologic , ci doar din punct de vedere juridic , ori pentru a se ajunge la o astfel opinie trebuiesc cunoscute actele si lucrarile dosarului(probele administrate in cauza ,dar si motivarea data)
In conformitate cu disp.art.278 c.pr.pen. , aveti posibilitatea legala sa formulati plangere impotriva solutiei date de procuror , la procurorul ierarhic superior al acestuia.
Daca nu vi se raspunde in termen de 20 de zile de la sesiszare , de catre procurorul ierarhic superior , aveti posibilitatea sa formulati plangere in instanta de judecata
probe au fost chitantele si de aceea intrebam ce sa mai aduc ,e vorba de un proces cu asociatia de proprietari care incaseaza intretinerea de 2 ori ,ce alte cai inaf de plangere mai am?mersi
Pentru a vi se da un raspuns la obiect , trebuie cunoscute actele si luicrarile dosarului , probele depuse sau administrate in acesta .
Motivul pentru care nu vi s-a dat solutia pe care o asteptati , ramane la latitudinea celui care a analizat actele dosarului si care a dat solutia .
Aveti la dispozitie motivele de contestare prin plangere despre care v-am scris.