avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intentia vicleana si vinovatia cum demonstrezi la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intentia vicleana si vinovatia cum demonstrezi la inselaciune?

un presedinte si un administrator care au incasat de doua ori intretinerea in chitanta scriind ca a fost incasata pt aceeasi luna de exemplu sunt doua chitante cu luna ianuarie ele nefiind scazute ca sa spui ca a fost o greseala din partea lor ,cum dovedesti vinovatia si intentia vicleana ,manevrele fiind parte vatamata/??????nu gasesc dr penal aici,mersi
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
marciuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:48, 27 Decembrie 2011
plangere la parchet/ politie. inselaciunea este infractiune ,prevazuta de Codul penal, nu civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune ignorata de procuror sbdcl sbdcl vad ca acesti procurori ca sa scape de dosare dau nup si niste explicatii de te intrebi ce pile au avut sa se bage la buget ,cum adica la o plangere in care se ... (vezi toată discuția)
Inselaciune de 300ron cristi73 cristi73 din greseala am inselat un cunoscut cu 300ron, m-am oferit sa-i returnez acesti bani (avand dovada ca i-am trimis prin mandat postal) dar nu a vrut sa-i ... (vezi toată discuția)
Raspunderea bancii Florin111 Florin111 In speta o firma care a intrat in faliment imi datoreaza bani urmeaza sa ma inscriu la masa credala.Problema este ca trei bilete la ordin au fost neonorate la ... (vezi toată discuția)