avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIA -REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIA -REVISAL

in cat timp de la data demisiei trebuie sa operez in Revisal si sa declar la ITM
Cel mai recent răspuns: DINESCU FLORENTA , utilizator 16:09, 9 August 2011
Buna ziua,

Incetare se face si se trimite in aceeasi zi in REVISAL sau ce aplicatie aveti, :Dla ITM nu se mai depun documente din ianuarie 2011 privind raporturile de munca.
revin
Depinde daca il tineti in preaviz sau nu , dar data incetarii este trecuta pe cerere de demisie de managerul firmei, iar dvs faceti decizia de incetare cu acea data si trimiteti in ziua incetarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de lichidare 1amalia 1amalia Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere ... (vezi toată discuția)
Incetare raporturi de munca Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am nevoie de o lamurire la urmatoarea intrebare: de cand cu introducerea sistemului nou REVISAL, in cazul in care un angajat isi prezinta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)