avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drepturiam ca si parinte si ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drepturiam ca si parinte si ce trebuie sa fac?

sunt tatal unui copil de 13 ,in ani sotia mea zice ca a depus actele de divort iar de 2 luni e plecata de acasa eu nu vroiam sa divortez timpul cit a fost plecata nu am stiut unde sta recent zice ca a luat un apartament in chirie si o saptamina i-am cerut sa stiu unde va sta cu copilul si nu a vrut sa imi zica pe motivul ca am sa o urmaresc si sa ii fac scandal acum acum si telefonul ei si al copilului sunt inchise
ce drepturi am ca si parinte si ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:36, 10 August 2011
pueti formula o cerere de a fi obligata sotia sa va permita sa aveti legaturi personale cu minorul, fie in cadrul procesului de divort fie pe cale separata la judecatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintelui necustodian cioban dumitru say cioban dumitru say sunt divortat ,am un copil de 14 ani domiciliul copilului e la mama.atit in perioada divortului cit si dupa nu pot ave relati cu copilul nici in timpul ... (vezi toată discuția)
Mama minora nu ma lasa sa-mi vad fiul . caddy94 caddy94 Buna seara . Am 21 de ani , momentan nu mai lucrez . La 19 ani am luat o fata de 15 ani din care a rezultat un baietel . Acum cel mic are 1 luna si 2 zile . In ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac ? cioban dumitru say cioban dumitru say sotia e plecata de acasa de aprox 2 luni de zile eu am ramas cu copilul in locuinta timp in car e am mai \cb cu ea cind vroia ea sa imi raspunda la telefon ... (vezi toată discuția)