avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune? retrocedare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune? retrocedare?

...
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2008
dianapopa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 08:33, 20 August 2008
Da este necesar dezbaterea succesiuni. Iar pentru imobilele nationalizate trebuia sa depuna parinti cerere la Comisia locala pentru retrocedarea acestora, drept pentru care ar fi necesar sa vedeti daca s-a depus cerere pentru retrocedarea acestora. O astfel de solicitare o puteti adresa si Directiei juridice din cadrul Prefecturi.
parintii sunt decedati iar eu, in calitate de succesor am depus la comisie cerere, dar din 2006 nu am primit nici un raspuns, desi dosarul a ajuns la Fond. Am certificat de mostenitor ptr succesiunea parintilor. Ce trebuie sa fac in situatia asta?
Trebuie neaparat sa va adresati Directiei juridice din cadrul prefecturi si sa solicitati sa va expuna starea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri Ramona1982 Ramona1982 pe ce lege trebuie sa merg ca sa imi recuperez banii de la o mina ce s-a folosit de terenul meu de foarte muti ani, dar nu m-a despagubit. eu am terenul de la ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocat MARIUS70 MARIUS70 In anul 2001, C.F. solicita primariei retrocedarea in natura a unui imobil nationalizat, totul printr-un avocat angajat. In anul 2003 da o declaratie in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire !!!!! elena87 elena87 Buna ziua .In urma cu 2 ani se dechide succesiune bunica si se constata ca ea nu are nici un pamant ramas de la parintii ei -ea casatorindu-se in alt judet , ... (vezi toată discuția)