In anul 2001, C.F. solicita primariei retrocedarea in natura a unui imobil nationalizat, totul printr-un avocat angajat. In anul 2003 da o declaratie in care renunta la retrocedarea imobilului afirmand ca a fost despagubit de statul German (totul prin avocat si neautentificat la notariat). C.F. decedat in anul 2004.
Ulterior mai precis in anul 2009 succesorii acestuia depun actiune in instanta ptr retrocedarea aceluiasi imobil si depun o declaratie la dosar cum ca decedatul C.F. nu a fost despagubit nici de statul roman nici de statul German, si nici ei ca succesori.
Care act primeaza in fata instantei de judecata: declaratia defunctului C.F. cum ca a fost despagubit sau declaratia succesorilor cum ca nu a fost despagubit?
Declarația dată prin avocat în anul 2003 nu poate fi dovedită în nici un fel deoarece nu este autentificată la notar, astfel că nu poate fi luată în considerare. Este dreptul lui C.F. să-și retragă cererea pe nimeni nu interesează motivul, astfel că dacă nu puteți dovedi că C.F. a fost într-adevăr despăgubit atunci o să aveți un nou proces cu succesorii
Imobil nationalizat
MARIUS70
Locuiesc intr-un imobil nationalizat cu 31 apartamente, si mostenitorii fostului proprietar solicita in instanta retrocedarea apartamentelor care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Testament
raul89
Buna seara.
Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text existent intr-un testament: \"testez lui x, totalitatea bunurilor mobile SAU imobile ce ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001
raul89
Buna seara
Un imobil nationalizat este notificat in baza Legii 10/2001, de un mostenitor legal ( colateral privilegiat), prin depunerea in termen a ... (vezi toată discuția)