Buna ziua, as dori sa primesc un raspuns daca se poate la urmatoarea problema. Avem sediul social si punctul de lucru al firmei intr-o garsoniera unde desfasuram activitatea 2 persoane zilnic. Presedintele asociatiei de proprietari ne-a impus sa platim la intretinere pentru 5 persoane motivand ca la sediul firmei vin clienti.. Firma este de consultanta, nu avem clientii care sa vina zilnic la noi . Imi puteti spune daca este legal acest lucru si daca nu este ce argumente asa putea invoca? Am citit si Legea 230 si normele de aplicare dar poate imi scapa ceva. Multumesc
Puteti sa mai incercati o negociere cu asociatia. In legea citata de dumneavostra se refera la un moment dat, pe la art 37 la "numarul de persoane care locuiesc sau desfasoara activitati in cladire in luna pentru care se calculeaza lista de plata". Deci persoane care desfasoara activitati. Nu cele care vin ocazional. In cel mai rau caz va poate lua in calcul numarul de angajati pe care-i aveti, nu numarul de clienti pe care cine stie cum i-a dedus ei.
Oricum succes. Poate iesiti mai ieftin.