avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... unde pot plati timbru judiciar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

unde pot plati timbru judiciar

buna ziua,intrebarea mea ar fi-unde se poate plati timbru judiciar ptr judecatoria sector unu,ptr legalizarea unei hotarari judecatoresti.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:32, 10 August 2011
Taxa judiciara de timbru se plateste la directiile de impozite si taxe locale in circumscriptia carora platitorul isi are domiciliul/sediul, indiferent care este instanta pentru care se plateste taxa.
Timbrul judiciar se cumpara de la posta.
puteti plati si la orice cec in sectorul 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar BDR BDR Buna ziua..imi puteti spune si mie taxa de timbru judicira pentru sectorul 4 pt legalizarea unei hotarari de divort se poate achita si la cec in sectorul 4..si ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)