avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modem defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modem defect

am facut o cerere de instalare internet la vodafon si am primit prin curier un modem
mai tarziu decat sa promis si care a functionat foarte slab o saptamana dupa care
s-a blocat.Acum firma a blocat si telefonul cu toate ca am platit convorbirile in afara
de internet care nu functioneaza.Acum nu pot lua legatura cu ei pentru a rezolva
problema.Sant hotarat sa nu platesc un serviciu de care nu beneficiez si am impresia
ca este corect.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 17:02, 20 August 2008
Si intrebarea care este?:-/
iordachevirg_TM a scris:

am facut o cerere de instalare internet la vodafon si am primit prin curier un modem
mai tarziu decat sa promis si care a functionat foarte slab o saptamana dupa care
s-a blocat.Acum firma a blocat si telefonul cu toate ca am platit convorbirile in afara
de internet care nu functioneaza.Acum nu pot lua legatura cu ei pentru a rezolva
problema.Sant hotarat sa nu platesc un serviciu de care nu beneficiez si am impresia
ca este corect.
In principal, ai semnat un act aditional la contractul de furnizare a serviciului de telefonie mobila, din care sa reiasa ca ai solicitat si serviciu pentru furnizarea de servicii electonice(internet)/ Daca da, esti bun de plata si o cale de a rezolva diferendul este sa te adresezi OPC din zona de domiciliu! Asta in prima faza! Expui o stare de fapt, si atat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta zapp prepaid litigioasa !!! georgesev georgesev Buna ziua in data de 14.12.2009 am comandat prin magazinul online al siteului www.zapp.ro pachetul easy prepaid la un pret (cica promotional) de 629 ron. In ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta nerespectat de telefonia mobila teodor popa teodor popa va salut , pe data de 24/08 /2009 am incheiat un contract la distanta cu vodafone romania .in contract m-i sa oferit 60 min nationale;400min in reteoa;200 sms ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon mobil dcrisan dcrisan Buna seara, Se pot incheia abonamente de telefonie mobila pe asociatia de proprietari pentru a fi folosite de presedinte si administrator? (vezi toată discuția)