avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Adaugare activitati ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Adaugare activitati ONG

Buna ziua; cum anume se introduc noi activitati pentru un ONG (noi obiecte de activitate ca sa spunem asa)? Ce acte se intocmesc, unde se duc, etc?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:04, 4 Ianuarie 2012
E nevoie de aprobarea adunarii generale pentru completarea obiectului de activitate si act aditional la actul constitutiv autentificat pe care il depuneti la grefa instantei unde e inregistrat ONG-ul.
Nu uitati ca acum la inceputul lunii ianuarie, comitetul de conducere al asociatiei trebuie sa dea o hotarare de numire a unei comisii de inventariere din membrii ai asociatiei, e bine sa faca parte si contabila) si care sa faca inventarul la 31 decembrie 2011 si sa redacteze procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea actului constitutiv si al statutului asociatiei PetruD PetruD Buna ziua. Modificarile aduse Statutului de catre Adunarea Generala intra in vigoare si produc consecinte din momentul emiterii Procesului Verbal de sedinta ... (vezi toată discuția)
Asociatiile non profit moisalaura moisalaura Fac parte dintr-o asociatie non profit care are in grija un parc cu terenuri de sport si tinte. Am avea nevoie de un contract cu polaris pt a ridica gunoiul pe ... (vezi toată discuția)
Modificare consiliu director Lumi_Elena Lumi_Elena Bună ziua, Vă rog să mă ajutaţi in următoarea situaţie. Un ong infiintat in 2015 are 3 membri fondatori. Tot ei au constituit si consiliul director, ... (vezi toată discuția)