buna seara! am nevoie urgenta de o solutie la o problema foarte delicata. o cunostinta, adica o tanara de 30 ani si fetitele ei de 9 si respectiv 3 ani , traiesc un infern acasa datorita sotului si respectiv tatal. el este un om foarte gelos si isi urmareste sotia la fiecare pas, ba chiar a pus-o sa renunte si le serviciu. este batuta in nenumarate randuri chiar si in fata fetitelor. a incercat sa plece de acasa la rude dar a gasit-o si a luat-o cu forta si cu scandal acasa. ei stau cu soacra si cu cumnata intr-o garsoniera confort 3. datorita faptului ca a obligat-o s arenunte la serviciu nu are unde sa se duca. pt ca cele 2 fetite sa aiba ce manca a indurat violente fizice si verbale. de curand, fata cea mare a dezvaluit ca a vrut sa se omoare datorita situatiei de acasa. in prezent a reusit sa se refugieze undeva( nu pot dezvalui unde) si sa se si angajeze. dar nu are cu cine lasa copiii cat timp este la serviciu. o perioada s-a chinuit cu ei la serviciu , dar nu se mai poate. dorinta ei cea mai mare este sa nu fie despartita de copii. sotul o ameninta telefonic ca o va ucide daca da de ea. este terorizata si traumatizata. atat ea cat si cei 2 copii. va rog din suflet sa ajutati macar cu un sfat aceasta tanara. sfatuiti-o macar ce ar putea sa faca sa poata scapa de acest cosmar. va multumim pt orice sfat vom primi.
Daca garsoniera este proprietatea sotilor, o solutie ar fi sa-i faca evacuarea(provizorie, pana la un eventual partaj), motivand violenta.
O plangere la politie inainte de orice demers, cred ca este cea mai indicata.
Prin ceva asemanator am trecut si eu. Eu singura solutie (am gasit-o cu multi ani in urma), DIVORTUL si plecarea din tara. In Romania exista plasamente ceva de genul Mama si copilul. Poate sta acolo o perioada de timp. Poate sa se mute in alt oras si sa-si gaseasca un servici. Cu plangerile la politie sa nu se lase batuta. Sa nu-i fie frica si sa lupte pentru linistea copiilor ei. Mult succes in continuare.
Situatia e foarte dificila. SOTUL SE VA RAZBUNA. Mergeti la procuratura la procurorul de serviciu cu plangerea facuta gatasi aceeasi plangere si la PROTECTIA COPILULUI Ambele institutiiau datoria de a veghea asupra COPILULUIin specialsi a mamei deopotriva
Nu mai asteptati,aparati-va ca s-au aitamplat atatea nenorociri
Violenta in familie
lenor
[b]Salutare ,
Am si eu o mare problema in familie si anume
Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)