avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa jucam ''logica distractiva''
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa jucam ''logica distractiva''

Regulamentul este :oricine poate posta o problema de logica distractiva,se joaca pana da cineva raspunsul,daca nu l da nimeni in 10 zile cel ce a postat da raspunsul.Incep eu-avem un cos cu 3 mere si 3 copii , se da cate un mar la fiecare copil si mai ramane un mar in cos .Cum e posibil?B-)
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 00:41, 6 Septembrie 2011
Problema cu sticla:
Se impinge dopul in sticla, apoi se toarna apa in sticla, iar pixul va fi impins spre gura sticlei.
mikas a scris:

Problema cu sticla:
Se impinge dopul in sticla, apoi se toarna apa in sticla, iar pixul va fi impins spre gura sticlei.

corect si la cea cu Inculpatul e bine cu precizarea ca se pune intrebarea unui singur gardian la modul "intreaba-l pe colegul tau ..."=D>
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
dan_sur_cr, utilizator
mikas a scris:

Problema cu judecatorul si paznicii:
Intrebare adresata paznicilor - "Daca il intreb pe colegul tau care usa duce spre libertate, ce imi va raspunde?" Si se alege varianta opusa.

e corect cu precizarea ca se pune intrebarea la unul singur la modul intraba -l pe colegul tau care e ...
vad ca nu posteaza nimeni pun tot eu una;"un tip intra intr un restaurant si comanda friptura de pinguin,chelnerul ii aduce, tipul o mananca si imediat se sinucide.De ce s -a sinucis?"Pentru a rezolva problema puteti sa mi puneti orice intrebare(aferenta rezolvarii#-o) la care se poate raspunde cu da sau nu.Succes.B-)
1. ...bucatareasa era sotia lui - adica nu scapase nici la restaurant de ea?
sau
2. ... era ultima lui dorinta - sa manace friptura de pinguin, vreau sa zic?
Ultima modificare: Luni, 15 August 2011
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)