avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa jucam ''logica distractiva''
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa jucam ''logica distractiva''

Regulamentul este :oricine poate posta o problema de logica distractiva,se joaca pana da cineva raspunsul,daca nu l da nimeni in 10 zile cel ce a postat da raspunsul.Incep eu-avem un cos cu 3 mere si 3 copii , se da cate un mar la fiecare copil si mai ramane un mar in cos .Cum e posibil?B-)
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 00:41, 6 Septembrie 2011
dan_sur_cr a scris:

vad ca nu posteaza nimeni pun tot eu una;"un tip intra intr un restaurant si comanda friptura de pinguin,chelnerul ii aduce, tipul o mananca si imediat se sinucide.De ce s -a sinucis?"Pentru a rezolva problema puteti sa mi puneti orice intrebare(aferenta rezolvarii#-o) la care se poate raspunde cu da sau nu.Succes.B-)

Asta e mai mult o problema de maginatie, nu de logica :)) Ne distram cu ea cand eram copii - de la raspunsuri seci de tipul - "Pentru ca se apropia un cataclism nuclear" pana la "Pentru ca a constatat ca gustul carnii de pinguin e cu totul altul decat cel pe care il stia dintr-o alta situatie". Parerea mea - niciun alt raspuns nu ar putea fi combatut. :D
1. Mustrari de constinta? (era ecologist)

2. A realizat ca de fapt n-a mancat friptura de pinguin (ci altceva) si a cazut in depresie?

3. A considerat ca a atins un maxim si ca dupa...nimic nu mai are sens?

4. Dupa ce a manancat friptura, a aflat ca pinguinul fusese radiat de cenusa emisa de reactorul nuclear din Japonia?

5. Facea parte dintr-o secta care spune ca ajungi ... daca te sinucizi dupa ce mananci friptura de pinguin?

6. Era emo, dar de fapt nu a vrut sa se sinucida, a lasat soarta sa decida in locul lui:
daca ma duc la restaurant si comand friptura de pinguin si nu-mi da, nu o ma sinucid;
daca ma duc la restaurant si comand friptura de pinguin si imi da, ma sinucid.

7. Era bolnav si nu mai avea bani nici de tratament, nici de mancare, ca-n bancul ala cu pensionarii?
(-Mi-a zis doctorul ca mai am 2 luni de trait.
-Din ce, mai Vasile, din ce?)

8. A murit dupa ce a mancat friptura si politistii au ajuns la concluzia ca mortu-i de vina?

mikas a scris"Pentru ca a constatat ca gustul carnii de pinguin e cu totul altul decat cel pe care il stia dintr-o alta situatie" e bine dar imi trebuie sucesiunea logica a evenimentelor pana la sinucidere,de aceea sunt intrebarile -fac parte din" problema".=D>La restul "intrebarilor" raspunsul e "nu":P.La cea cu sotia bucatareasa o precizare "de sotie scapi atunci cand ii spui -asa e draga mea,ai dreptate,e ultima data cand vin tarziu acasa de acum incolo o sa vin devreme(dimineata)":hammer:
:PRaspund eu
tipul era explorator intors dintr-o expeditie la pol, acolo i-a murit cel mai bun prieten in timp ce el era grav bolnav.colegi de expeditie i-au dat sa manance carne de pinguin (nu mai aveau provizii si asa i-au spus).De fapt mancase carne de om,si- a dat seama si s-a sinucis.B-)Alta noua acum; care este unitatea de masura pentru greutate?.#-o
Ca sa fim in tonul forum-ului :
luna de detentie (pt. greutatea pedepsei:hammer: )
Dar cel mai sigur, mai ales pentru aceasta intrebare este..GRADUL! (de greutate :-/)
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
nucu$, utilizator

Alte discuții în legătură

Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)