avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:Exista o hotarare judecatoreasca irevocabila pentru eleberarea unui teren de 4003mp ocupat de o firma.Firma respectiva are incheiat pe o portiune de 1200mp un contract de inchiriere cu o alta firma.Poate un executor judecator sa aplice hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila? executorul judecatoresc refuza sa puna in aplicare eliberarea terenului inchiriat catre a treia parte, motivand existenta acelui contract de inchiriere. Ce ar trebui sa fac eu in aceasta situatie? Exista posibilitatea contestarii procesului verbal intocmit de executor ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:00, 10 August 2011
cum sa refuze? exista o hotarare definitiva si irevocabila care este opozabila firmei care detinea toti 4000 de mp. ati incercat la alt executor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces la teren intravilan stanico68 stanico68 Buna ziua, Familiei mele i-a revenit prin hotarare judecatoreasca emisa de Judecatoria Ploiesti(cu cca 10 ani in urma),dreptul de a accesa un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Radierea/ schimbarea sediului social dintr-un imobil inchiriat marek marek Am inchiriat in 2010 un apartament unei firme care, dupa incheierea contractului de inchiriere, refuza sa-si schimbe sediul social. Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)
Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate ... 123469065 123469065 Am închiriat un teren pe care este amplasat un chiosc proprietate a statului ,prin licitație publica . Fosta chiriasa ocupa în continuare terenul și a ... (vezi toată discuția)