avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- prajituri de casa/paine in cuptor/dulceturi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- prajituri de casa/paine in cuptor/dulceturi

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a comercializa prajiturile facute, painea si dulceturile facute de mine in casa. #-o
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:21, 10 August 2011
Va infiintati o PFA. Detalii infiintare aici:[ link extern ]
Trebuie sa deveniti PFA. Pentru a comercializa produsele de panificatie, etc trebuie sa respectati anumite criterii de sanatate publica.

Va trebuii sa solicitati avizarea si autorizarea sanitara conform Lege nr.150/2004, HG 924/2005 si Ordinul 301/2006 al ANSVSA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ptr catering hambra hambra exista vreo lege/norma in care sa prevada spatiu minim ptr activitate catering??? ce norme trebuie sa indeplinesc ptr a optine autorizatia de functionare??? (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)