avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bilet la Ordin avalizat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bilet la Ordin avalizat

Si eu am avalizat un bilet la ordin in anul 2007. Creditul avea scadenta in 2008 iar banca a introdus biletul in 2010. In 2011 m-am trezit cu executare silita. Cum pot scapa de aceasta executare?
Cel mai recent răspuns: Filip & Asociatii SCA , Avocat 09:58, 11 August 2011
In masura in care considerati ca nu este legala executarea silita, puteti sa faceti contestatie la executare, in principiu, in termen de 15 zile de la comunicarea actului de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat de banca Krissz Krissz Buna ziua, in 2007 eram asociat la un SRL care a contractat 2 credite de la Bancpost semnand si un Bilet la ordin in aval. Neputand plati in timp aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma cesionata - poprire pe conturile fostului administrator heavenz heavenz Buna ziua, In 2008 am luat un imprumut ca si persoana juridica la o banca garantat cu bilet la ordin scadent in 2009 si avalizat de mine(persoana fizica) in ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ording mihai171 mihai171 Am avalizat un bilet la ordin emis ca garantie a unui credit. Creditul a fost achitat integral de foatre mult timp si am si extrasele de cont care sa ... (vezi toată discuția)