avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent va rog raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent va rog raspuns

buna ziua vreau sa cumpar un apartament cu PRIMA CASA DE LA BCR ,insa vanzatorul atunci cand a facut actul de vanzare cumparare in loc sa scrie casatorit a scris pe el necasatorit desi era casatori si a facut actul fara sotia lui ! si din cate am inteles acest act este nul va rog ce sfat imi puteti da pot face act de vanzare cumparare cu el desi sotia lui nu este trecuta in acte?cum procedez?multumesc anticipat:">
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:36, 11 August 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am!!!urgent mihaieugen mihaieugen buna ziua vreau sa cumpar un apartament cu PRIMA CASA DE LA BCR ,insa vanzatorul atunci cand a facut actul de vanzare cumparare in loc sa scrie casatorit a ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent andreigeorgiana andreigeorgiana buna ziua!eu si sotul meu am decis sa cumparam un apartament prin programul prima casa!am gasit apartamentul...numai ca abia inainte cu putin timp de a incheia ... (vezi toată discuția)
Starea civila a vanzatoarei unui imobil Vranceanud Vranceanud Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune, care este mai neobisnuita. Am cumparat azi un apartament in Bucuresti, de la o doamna, care s-a ... (vezi toată discuția)