Este doar divort, fara partaj? Sau cu partaj?
Daca esta fara partaj, atunci pe reclamant l-a costat cel mult o taxa fixa de 39 lei.
Daca este divort cu partaj, atunci taxa de timbru este in functie de valoarea masei partajabile.
Referitor la cheltuielile de judecata pe care le invocati, mentionez ca fiecare avocat, indiferent de nr. de infatisari pe care le are pentru reprezentarea clientului sau si solutionarea cauzei, poate solicita orice onorariu care crede ca i se cuvine, raportat cu numarul de ore pierdute pentru pregatirea sa, cu studierea dosarului, etc.
buna ziua
am o prietena care are o situatie disperata,am cunoscuto pe internet,si ma gandesc,ca omenia a disparut cu totul in cazul ei,si lasitatea primeaza,in cazul fostului sot.
prietena mea ,este supraponderala,si are si epilepsie,a ajuns asa in timpul casatoriei,sotul a parasito,si a lasato cu 3 copii , din care unul e minor, are 10 ani,
si primeste 150 ron de la fostul sot , bani pe care ii da asa cand are chef.
problema e ca nu poate sa-l dea pt. marirea pensiei ca locuieste in casa fostilor socri,care au tinut sa sublinieze , ca , in cazul in care cere marirea pensiei o sa o de-a afara , si ii opreste copilul.
nu are nici un venit,inafara pensiei alimentare pe care o primeste, si nici nu cred ca ar putea abtine un servici in cazul ei.
ce ar putea sa faca, in cazul ei .
va multumesc
:">