avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv de Munca la Nivel National
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv de Munca la Nivel National

Va rog sa-mi spuneti daca Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2011 - 2014 a fost aprobat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 19 Ianuarie 2012
Ba da, mai ales daca unitatea are mai putin de 21 de salariati si nu are incheiat contract colectiv de munca la nivel de unitate.In RI nu sunt intotdeauna specificati coeficientii de ierahizare.
anam79 a scris:

Ba da, mai ales daca unitatea are mai putin de 21 de salariati si nu are incheiat contract colectiv de munca la nivel de unitate.In RI nu sunt intotdeauna specificati coeficientii de ierahizare.



In R.I. nu sunt specificati acesti coeficienti de ierarhizare intruca se mergea pe CCMN , dar dupa 01.01.2011 (data de la care nu mai avem CCMN) si in lipsa unui ccm aplicabil angajatorului este buine sa se prevada mai multe drepturi ale salariatilor in acest document, bineinteles coroborate cu obligatiile angajatorului si invers.
O societate comerciala care are cod CAEN 8299 (alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi) se mai subordoneaza vreunui contract colectiv de munca la nivel de ramura in 2011?
Pentru acest cod CAEN nu exista incheiat ccm la nivel de ramura de activitate.

Am rugamintea sa imi precizati ce contracte colective de munca la nivel de sector de activitati sunt in vigoare in acest moment.
Noi avem CAEN 7022 " Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
M-am uitat pe site-ul Ministerului Muncii si nu am gasit...
Societatile care nu se pot incadra unui contract colectiv de munca la nivel de sector de activitate ce coeficienti de ierarhizare vor utiliza pentru stabilirea salariilor minime pe anul 2012 ?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Salariul minim si coeficientii ... madymary33 madymary33 dupa 01.01.2011 ,contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010 isi inceteaza valabilitatea...d-stra la ce salariu minim aplicati si ce coeficienti ... (vezi toată discuția)
Mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel national? Emil P Emil P Buna dimineata! Va rog sa-mi transmiteti daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel national, avand in vedere ca acesta era ... (vezi toată discuția)
Salar minim 2011 pe economie ptr cei cu studii superioare atalinna atalinna Buna ziua.Va rog sa imi precizati care este salariul minim pe economie ptr cei cu studii superioare.Am inteles ca din 2011 sunt o serie de modificari in acest ... (vezi toată discuția)