avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de contraventie - amenda in mijloacele ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de contraventie - amenda in mijloacele de transport in comun

eram in autobuz cu prietene mea si au urcat controlori au cerut bilete la control si au observat ei ca biletul prietenei era mai sifonat si ca nu corespund gaurile mentionez ca isi compostase biletul ce inseamna nucorespund gaurile adica erau aceleas gauri doar ca ale ei erau putin mai jos
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:51, 18 August 2011
Puteti contesta procesul-verbal in instanta.
Aveti termen de 15 zile de la semnarea /primirea procesului verbal pentru a formula plangere contraventionala la instanta competenta teritorial , impotriva procesului verbal de contraventie.
Sarcina probatiunii , apartine organului constatator al contraventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie nesemnat fara martori si abuziv Cerghizan Cerghizan Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru a stii daca este corect sau nu.... Azi dimineata am venit in Cluj mi-am achizitionat bilet pentru autobuz apoi am ... (vezi toată discuția)
Problema controlor ratp Veaceslav Veaceslav Buna, Sunt Veaceslav si astazi 10.20.2011 am fost victima, sa zicem, a unui abuz de drept din partea unui controlor din cadrul RATP. S-a oprit autobuzul intre ... (vezi toată discuția)
Bilet de autobuz fara valabilitate? ContSters161342 ContSters161342 Buna ziua, Ieri m-am urcat intr-un autobuz intr-o statie de la capat de linie fara automat de bilete si fara casa de bilete si am compostat biletul pe care il ... (vezi toată discuția)