avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza flotant

In 15 septembrie,imi expira viza de flotant (la domiciliul surorii mele).Ea este in strainatate si nu poate veni in tara ( sa vina cu mine la politie pt a confirma acceptul de prelungire a vizei de flotant pe inca un an).In acest caz cum pot sa-mi prelungesc viza de flotant? Mentionez ca si mama este pe contractul locuintei,deoarece este in intretinerea surorii mele.Poate veni mama cu mine la politie sa-si dea acceptul pt viza de flotant?:(
Cel mai recent răspuns: udnas , utilizator 19:42, 11 August 2011
daca si mama dvs are calitatea de proprietar asurpa casei poate veni cu dvs la politie pt viza.
Din cate inteleg,mama dvs.nu are calitatea de propietar,astfel ca nu se afla in situatia pe care dvs. o invocati.
andymaurul a scris:

Din cate inteleg,mama dvs.nu are calitatea de propietar,astfel ca nu se afla in situatia pe care dvs. o invocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Cristina32 Cristina32 Un chirias poate sta la domiciliul unui proprietar chiar daca are viza de flotant(si-a luat viza de flotant nestiind proprietarul)? Cu toate ca, contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)