avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa II de munca pentru sotul meu, care a lucrat ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa II de munca pentru sotul meu, care a lucrat ca sofer pe tractor in camp, pe cisterna si pe bene de peste 4,5 tone

nu i s au luat in calcul la cuantumul pensiei motivand ca incadrarea nu este corecta are adeverinte de la ias unde a lucrat in care se ca a fost incadrat in grupa 2 de munca in procent de 100% sotul meu este pensionat la limita de varsta a depus contestatie prima data a castigat apoi casa de pensii a facut recurs si a pierdutpensia este foarte mica si ar vrea sa i se recalculeze cu ce ne puteti ajuta? perioada neluata in calcul incepe din 1 08 1969 la 25 10 1983
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:00, 12 August 2011
1. Daca instanta de judecata a respuns contestatia inseamna ca a avut motive.
2. Ar fi bine daca ati cita din hotararea judecatoareasca motivul respingerii contestatiei si baza legala.
Sotul doamnei a pierdut in recurs, domnule Tudor. Parerea mea este ca nu mai e nimic de facut. Nu are sens sa exercite cai extraordinare de atac impotriva deciziei Curtii de Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Concediere concediu medical camelian camelian Am fost concediata in timp ce eram in concediu medical. Instanta din Rm. Valceami-a dat castig de cauza. La toate cele 4 termene partea adversa nu s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)