avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Daca o somatie de plata trimisa de executor neprimita si nesemnata de debitor prin recomandata, dupa mai multe incercari, in ce masura afecteaza procesul de executare silita?
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 22:03, 11 August 2011
In nici un fel :))) Somatia de plata nu se semneaza de catre debitor. Cel mult confirmarea de primire, insa procedural executarea silita nu este afectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala activa elenish elenish Eu si sotul meu figuram pe un contract de credit, sotul titular , iar eu codebitor. Avand in vedere ca eu si sotul meu suntem din aceeasi familie si suntem o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dupa 9 luni?!? laur2007 laur2007 Doresc un sfat..... este posibila o contestatie la executare dupa 9 luni de la punerea unei hotarari in executare silita? E vorba despre program vizitare ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)