avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teama de a pierde casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teama de a pierde casa

daca am investit niste bani pe proprietatea cuiva si nu am nici un
act in acest sens decat extrase de cont de la banca ce sanse am sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:20, 12 August 2011
dacă aveți înscrisuri doveditoare și martori, puteți dovedi ceea ce ați investit pe acea proprietate și puteți promova o acțiune în instanță, întemeiată pe principiul îmbogățirii fără justă cauză și instanța dacă se consideră convinsă de probele dv-stră îi poate obliga să vă restituie ceea ce ați investit, plus sporul de valoare, adus imobilului prin investițiile făcute de dv-stră. consultați un avocat, este o acțiune costisitoare, plătiți o taxă de timbru calculată la valoarea solicitată de dv-stră, și este bine ca cineva să vă sfătuiască corect, în funcție de probele pe care i le prezentați concret.
dar ati locuit in acea casa? ce interes ati avut sa investiti in acea casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri dobandite de concubini -partaj alex_rau alex_rau a venit cineva la mine care a stat in concubinaj cu o persoana 10 ani are un copil de 9 ani, nu mai are acte dar a facut investitii in casa nevestei de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Daune morale pentru imbogatire fara justa cauza ? proces_ro proces_ro As putea cere daune morale de la o persoana care si-a imbogatit necuvenit patrimoniul cu o suma de 13.000 eur prin folosirea casei mele? Acesta a avut o ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa stra-bunica Lilianabitic Lilianabitic Strabunicul meu a decedat in urma cu ff mult timp ( 20 si ceva de ani), dupa moartea lui nu a facut nimeni dezbaterea succesiuniii; Stra-bunica a decedat luna ... (vezi toată discuția)