avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerificat de atestare fiscala

1.Cui trebuie sa ma adresez pentru a mi se elibera Certificatul de atestare fiscala privind impozitul si taxele pe care le-am platit pt. terenul si constructiile (casa,anexele si gradina) pe care le am in posesie din anul 1945 intr-un sat din jud. Timis ?
2.Pot depune cerere de repunere pe rol a unui proces suspendat pentru a gasi Certificatul de deces al proprietarului intabulat in 1922,certificat pe care nu l-am gasit? Care sun motivele, argumentele pe care le pot invoca? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:50, 12 August 2011
Pentru prima intrebare, incercati la primaria comunei de care apartine satul respectiv. Vedeti pana la ce an, in urma va pot da ei o hartie doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot argumenta cererea de repunere pe rol a dosarului suspendat? cosarpavel cosarpavel Dosarul(obiect dosar:uzucapiune) a fost suspendat in data de 23.09.2010 ,deoarece nu am putut depune certificatul de deces al proprietarului intabulat in 1922 ... (vezi toată discuția)
Argumente pentru repunerea pe rol a dosarului suspendat cosarpavel cosarpavel Procesul a fost suspendat in data de 23.09.2010 ,deoarece nu am putut depune certificatul de deces al proprietarului intabulat in 1922 .Nici pana acum nu am ... (vezi toată discuția)
Cum se intabuleaza casa? cosarpavel cosarpavel Va rog sa-mi scrieti care sunt pasii care trebuie facuti pentru a trece in CF casa si anexele construite ,in 1959 ,pe un loc de casa cumparat fara acte ... (vezi toată discuția)