buna ziua.am si eu o intrebare si va rog mult sa imi dati un raspuns concret..mama soacra a facut la un copil a dinsei citeva rate cu conditia sa stea linga el in casa.dar dupa citeva luni a dato afara din casa.bunurile care l ea cumparat prin rate nu vrea sa i le mai restituie inapoi. nu vrea nici sa plateasca el ratele...dinsa are o pensie de 350ron pe luna.este data de copil afara,plateste ratele cu forta 150ron...ce proceduri sun sa ia lucrurile politia nu face nimic...este amenitata si de cei cu ratele ca ii ia pensia daca nu plateste.este posibil sai puna sechestru pe pensie...multumesc: -}{
Daca soacra dv.a cumparat acele bunuri pe numele dansei poate face o plangere la politie pentru a le recupera.Nu stiu ce copil isi arunca mama afara dupa ce ia mobilat casa.Referitor la sechestrul pensiei nu ne spuneti in ce consta contractul incheiat intre soacra dv.si magazinul de unde s-au cumparat bunurile respective.
da aici este problema.nu vrea copilu dinsei sa ii dea contractu...sa pot sa citesc clauzele...daca ma duc sa le cer contractu sare la bataie.certuri..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Va rog indrumat ma
valieugen
in urma cu un an de zile soacra mea a facut citeva rate unui fiu a dinsei cu acordu sa o tina in casa cu el.intre timp situatia sa schimbat.pur si simplu a ... (vezi toată discuția)