avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog indrumat ma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog indrumat ma

in urma cu un an de zile soacra mea a facut citeva rate unui fiu a dinsei cu acordu sa o tina in casa cu el.intre timp situatia sa schimbat.pur si simplu a dato afara ca are certuri cu nevastasa...iar lucrurile care l ea luat prin rate nu vrea sa le mai de a...dinsa a platit din pensie.si inca mai plateste 2ani..ce se poate face..contractu nu vrea sa il mai dea...ratele nu vrea sa le plateasca el daca tine obiectele....cum putem proceda..cind ne ducem la poarta lui sare la bataie..politia tine cu el se cinstesc impreuna..ce se poate face...daca nu mai plateste ratele si soacra ce se intimpla...va multumesc si astept raspuns:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:13, 10 Septembrie 2011
Solutia unica: o ajutati dvs. pe soacra si tineti minte: in lumea asta exista o lege a compensatiei si timpul va rezolva toate problemele.:wassat:
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
ContSters218056, utilizator
bn ziua.normal ca o voi ajuta...dar trebuie sa existe si legi sa te ajute la nevoie..asa vad normal
Casa respectiva a cui este ? ... s-a incheiat un act ceva?
bn ziua.sa facut ratele pe cuponu de pensie.
Daca bunurile sunt pe numele ei poate face plangere pt abuz de incredere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate, poprire valieugen valieugen buna ziua.am si eu o intrebare si va rog mult sa imi dati un raspuns concret..mama soacra a facut la un copil a dinsei citeva rate cu conditia sa stea linga el ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor mark37 mark37 Buna ziua, Am trait in concubinaj cu o femeie,care avea 1 baiat,pe timpul relatiei cu dinsa,sa nascut baiatul nostru,dupa 16 ani,de convietuire,a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara - acuzatii false de lovire cornycorny cornycorny Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de ... (vezi toată discuția)