avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta cu stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta cu stagiul de cotizare

buna ziua,
de curand am depus dosarul la casa de pensii unde am domicililu,dar am nevoie de adev de stagiu ptr perioada lucrata de la Buc (casa de pensii),deoarece firma mama are sediul acolo,stiu ca este de durata ce pot face eu personal ptr a intra in posesia ei? pbabil in baza celor de unde am depus dosarul am sa astept......
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:41, 12 August 2011
1. Luati legatura cu fostul angajator(le sediul din Bucuresti, prin deplasare directa, prin scrisoare cu confirmare de primire, prin fax, prin telefon,sau prin e-mail si rugati sa va elibereze adeverinta necesara.
2. Era bine da ati fi solicitat-o cu mai multe luni inainte pentru a o primi in timp util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta de vechime ComN ComN Ma numesc C.N. din Constanta iar urmatoarea mea problema este urmatoarea: in anul 2015 in lunile ianuarie si februarie am lucrat la SC ..... cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca anii 1985-1990 fabrica timpuri noi bucuresti mb1968 mb1968 Buna ziua Cum se poate recupera adeverinta de vechime aferenta perioadei 1985-1990 lucrata la fabrica Timpuri noi Bucuresti . Acum am sunat la ei si imi spun ... (vezi toată discuția)
Stagiu-ajutor! ralu22 ralu22 buna ziua, va rog sa ma indrumati ce tbuie sa fac; Am depus dosarul de pensie -invaliditate personal,angajatorul mi-a eliberat adeverinta precum stagiu de ... (vezi toată discuția)