avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lipsa raspuns in 30 de zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lipsa raspuns in 30 de zile

daca nu am primit un raspuns de la opc in 30 de zile,ce-i de facut?cui altcuiva sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: carmennn , utilizator 13:39, 12 August 2011
Nu ne spuneti modul in care ati trimis sau depus petitia.
Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”, conform art. 7 din O.G. nr. 27/2002.
Reclamaţia/sesizarea dumneavoastră se rezolvă în termenul legal cu conditia ca aceasta să fie însoţită de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscală, bon fiscal sau chitanţa, contract, certificat de garanţie sau alte documente, după caz.
Mergeti la sediu si intrebati de ce nu ati primit raspuns.Nu cred ca este rea vointa.
a fost trimisa prin fax,am confirmarea lor de primire.In aceste 30 de zile am mai vorbit cu ei si tot m-au amanat cu un raspuns.
si adaug faptul ca a fost insotita de o copie a chitantei.
va rog foarte mult sa ma ajutati cu sfaturi in aceasta privinta!efectiv nu stiu ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Amenda opc Cristina67 Cristina67 Buna ziua Ma puteti ajuta cu un sfat? Am primit o amenda de la OPC pentru publicitate stradala. Afisul este pe un panou de pe un bulevard. Motivul sanctiunii, ... (vezi toată discuția)
O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)