avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"problema\" cu o societate de recuperari creante-caz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"problema" cu o societate de recuperari creante-caz penal?

Acum 2zile am primit o scrisoare prin posta care imi spune ca am un un credit nrplatit de 11800ron ,le dau telefon vb cu tipul care s ocupa de creeanta ii aduc la cunostiinta ca nu am facut nici un credit pt ca nu am facut imi sune ca are un contract pe numele si actele cu care sa facut creditul o copie dupa buletinul meu si o adeverinta de salariu falsa asta constatand din cele spuse de el iam adus la cunostiinta ca este vb despre o escrocherie iar el mi_a spus sa merg la sediul lor sa fac o cerere sa_mi se prezinte o copie dupa acte si sa mercg la politie sa depun o plangere, ce trebuie sa fac,mentionez ca,creditul este faut in decembrie 2005
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 13 August 2011
Procedati as a cum v-a sfatuit persoana cu care ati vorbit.
Trebuie ca intai sa fie dovedit falsul , pava atunci societatea de recuperari creante va continua , probabil demersurile in vederea recuperarii creantei
Fiindca , intelegeti , astfel de lucruri trebuie probate.Cum ar fi ca orice debitor care afirma ca nu el este acela care a facut creditul, sa fie crezut pe cuvant, fara a se verifica in prealabil veridicitatea spuselor lui.Mergeti la politie sau parchet si i depuneti plangere, dupa ce veti fi in posesia contractului de credit si a documentelor pe baza carora a fost acordat creditul.
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Trebuie sa faceti plangere la politie intrucat altfel sunteti bun de pl
ata

Ar fi iie sa fiti atent ce semnati la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa divort pentru datorii comune paul1973 paul1973 cum pot face pe cineva sa isi aduca aminte de datoriile comune?mai concret am luat un credit de nevoi personale pe numele meu,prin 2006,mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)