avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Decizia de a face poprire pe salariu unui debitor este luata in functie de tipul contractului de munca ( pe perioada determinata sau pe perioada nedeterminata)? Altfel spus daca debitorul are contract pe 3 luni sau mai mult pe 6 luni, se asteapta ca debitorului sa-i fie facut contract de munca pe perioada nedeterminata, dupa care se trimite adresa de poprire?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:53, 12 August 2011
Nu are nicio legatura actul de executare cu tipul contractului de munca. Creditorul urmareste sa execute tot ce poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sal. pentru datoria unui srl ela-ela ela-ela Se poate face poprire pe salariu pentru o datorie a unui SRL(se afla in procedura de faliment, fiind numit deja un lichidator). Mentionez ca nu exista nicio ... (vezi toată discuția)
Executare silita. irevecobila. se mai poate prescrie demyco79 demyco79 Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)