Buna ziua,
Am vandut o proprietate printr-o agentie imobiliara gasita de cumparator, acesta din urma platind intreg comisionul ( asa cum am convenit). Anterior incheierii antecontractului de vanzare cumparare cu acest cumparator , ca urmare a anuntului publicat de mine m-au contactat mai multe agentii carora le-am dat datele apartamentului pentru a-mi facilita vanzarea, iar cu 2 dintre ele am semnat un contract de vizionare, in sensul ca un reprezentant al agentiei a venit sa vada proprietatea si am semnat atunci un contract de vizionare. Am intrebat atunci in ce consta acest contract si mi s-a spus asa : " este un contract in care transcriem datele apartamentului dvs si daca va gasim un potential cumparator abia atunci putem vorbi de comision, etc. " Am intrebat tot ce ma nelamurea, si practic din cate am mai citit am constatat ca ce am semnat nu era un contract de confidentialitate, ci practic un contract ( daca il pot numi asa ) in care eu am prezentat fatele apartamentului, iar agentul avea practic o acoperire pentru timpul acordat vizionarii, nimic nu mi-a dat de inteles ca ar fi ceva ascuns. Asa ca intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo posibilitate ca aceste 2 agentii cu care am semnat aceste 2 contracte de vizionare, fara alte clauze incluse, care nu mi-au adus niciun cumparator, sa se intoarca impotriva mea ?
Va multumesc anticipat!