avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... laptop second hand
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

laptop second hand

Buna ziua,
Apelez la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu stiu ce drepturi am in urmatoarea situatie: am cumparat acum 2 luni un laptop second hand cu garantie de un an , iar dupa 2 saptamani a inceput sa dea semne de defectiune, ajungand sa nu mai poata fi utilizat acum aproximativ 2 saptamani. Vanzatorul a fost informat de situatie de la primele semne. Eu acum doresc sa duc inapoi aparatul si sa imi primesc inapoi banii, insa nu stiu daca legea prevede acest lucru in cazul marfurilor second hand.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:25, 20 August 2008
Mergeti la OPC.
Daca produsul nu poate fi reparat puteti primi banii inapoi.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie laptop - inlocuire sau reparatie ? akatistu akatistu Buna ziua. Am cumparat un laptop de la firma X (distribuitor) din Bucuresti, prin curier rapid (eu locuiesc in Cluj). Am intampinat cateva probleme cu el ... (vezi toată discuția)
Licitatie site online bogdan0018 bogdan0018 Buna seara, Am nevoie de ajutor. In urma cu o luna de zile am vandut prin intermediul unui site de licitatii online un laptop second hand . Dupa 3 saptamani ... (vezi toată discuția)
Garantia de conformitate l 449/2003 juridic dana juridic dana Buna ziua. Doresc sa readuc in discutie problema garantiilor de conformitate acordate in baza Legii nr. 449/2003. Art.9 din Lege 449/2003: \"Vanzatorul este ... (vezi toată discuția)